HALLOWEEN

det er litt merkelig..  ♥ Haha. 
I dag har jeg vært i 2-års dagen til fetteren min. Han er utrolig skjønn, og smiler alltid. Hvertfall veldig koselig feiring med familien!
Det er Halloween i dag; Happy Halloween! Gadd ikke å gå å tigge etter godteri i år. Uansett synes jeg ikke alltid det er så godt, det godteriet jeg folk gir. Men det er jo liksom litt koselig. Hadde hvertfall ingen avtaler, så det ble en avslappende kveld for meg i dag. Akkuratt nå sitter jeg å ser på James Bond. Haha, gøy det da!


OG TUUSENTAKK FOR ALLE KOMMENTARENE JEG HAR FÅTT PÅ DE SISTE INNLEGGENE! DET HJELPER VELDIG PÅ BLOGGLYSTEN, OG JEG SETTER VELDIG STOR PRIS PÅ DET!

Håper alle har hatt en fin søndag, og halloween, og helg! :)

- Ylva E. ♥

 • Publisert:31.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 5

I'm sleepy

Hallo! I dag har jeg spilt cup i Østfoldhallen, kjempegøy! Laget var delt opp i to, og den første kampen spilte vi mot hverandre. Tehe. Det var litt rart. Cupen fortsetter i morgen også. ♥Onepiece i dag igjen, ja.. Nå skal jeg se på tv, lese topp og så legge meg. Trenger søvn! (Også elsker jeg å sove.) Hva ser dere på tv om lørdagskvelden? :)
- Ylva E.

det var den tanna

HEISANN SVEIS! :) les hele teksten:

Jeg har trukket/trekt en tann i dag. Fordi jeg hadde et så stort hull, at det hadde kommet bakterier inni der, også hadde nervene dødd. Så det var helt unødvendig å ha den lenger, i tilleg til at det iste noe grenseløst i den, når jeg satt tennene i noe. Enten jeg drakk iskaldt vann eller spiste ostesmørdbød. Uansett! Og det var ikke serlig behagelig. Det gjorde ikke vondt å trekke den i det hele tatt. Men etterpå så gjør det VONDT! Etter bedøvelsen var jeg helt nummen i munnen og kunne ikke prate eller spise på lenge, selv om jeg var skrubbsulten. Kunne ikke smile engang, det var det værste. Haha. Når folk på (tannlege-)venterommet så på meg og smilte, så fikk jeg ikke rykket det ikke til i munnviken engang. Jeg satt der som et steinansikt. Lol. Også måtte jeg gå med en sånn bomullsdott i munnen lenge etter at jeg hadde trukket den. Nå går det mye bedre. Men den følelsen etterpå var sykt ekkel. Jeg var hoven og øm inni hele munnen.
Om du skal trekke en tann og aldri har gjort det, så gruer du deg sikkert veldig nå. Haha. Nok syting fra meg.. ♥

På skolen i dag hadde vi sånn nasjonale prøver i matte. Jeg skjønte bare halvparten av spørsmålene.. artig det.
Jeg hadde "miniforedrag" i klassen om Marie Olympe de Gouges. Litt pinlig, men jeg tror det gikk sånn passe bra.

Hva synes du om det nederste bildet? Har du trukket en tann noen gang?
- Klem Ylva :)

 • Publisert:29.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 6

adidas

Jeg trodde at jeg klarte meg fint uten internett.
Men når jeg først ikke har det så merker jeg hvor avhengig jeg er av det, og hvor mye jeg savner det. Jeg har ikke nevnt det på bloggen, men jeg har ikke hatt internett på min egen pc på lenge. Men nå har jeg endelig fått det igjen. Har nemlig brukt mamma sin pc til å blogge med de siste dagene. (ukene?) ♥Jeg har kjøpt nye fotball(inne)sko i dag. De er fra Sport1 og kosta ca 700, 800 kr tror jeg. Fikk 20% siden jeg spiller på Athene! ;) Me like.

Det kommer snart et nytt innlegg. Stay turned!  - Ylva E. ♥

 • Publisert:29.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 5

regn, regn gå din vei

Jeg måtte bli kjørt til skolen i dag, det var kanskje mest fordi jeg hadde dårlig tid, men også fordi det pøste ned som bare det. Gleder meg til snø, jeg.
I dag blir det "leksedag"! Kanskje jeg må gå ute i regnet å selge lodd også. Som dere ser så har jeg ingen header nå. Fikk ingen kommentarer i forrige innlegg.. Nå er jeg skuffa dere. Neida, men om noen gidder og lage en header så hadde jeg blitt veldig glad!


Nailpolish ♥
Kommentere innlegget? - Ylva E.

 • Publisert:27.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 4

Noen som vil lage en header til meg?

Treninga i dag var kaaaaald! "brr" Dumme meg, gikk bare i shorts. Haha! Jeg har sittet med leksene helt til nå, og enda så er jeg ikke helt ferdig. skoole....  -.-Bruker de svarte mest. De blå og røde er for små, så jeg bruker dem VELDIG sjelden.
Jeg går fortsatt med Converse ute, skal sikkert begynne med noen andre snart, det har jo blitt ganske kaldt ute nå.

Det kommer nok en ny header om ikke så veldig lenge. Den jeg har nå er litt for sommeraktig synes jeg. ♥
Hvordan header synes dere jeg skal ha nå fremover?

Hadet! - Ylva E.

 • Publisert:26.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 0

Veldedighet

Hele skoledagen gikk klassen min rundt på rygge storsenter og samlet inn gevinster til et lotteri. Pengene går til å bygge skoler i Zambia i Afrika. Og så er det en liten del som går til Krisesenteret i Moss tror jeg. Ihvertfall så har vi fått loddbok, og vi har en uka på å selge 100 lodd, pluss at vi har lekser ved siden av. Denne uka tror jeg ikke det blir så mye blogging. -.-

Skal på koret senere i dag. Og mamma har bursdag! ♥
Ha en fiin mandag.

- Ylva E.

 • Publisert:25.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 1

Koseliiig

Nå skal vi spille Buzz!
Har det skikkelig koselig med Andrea (andreadans.blogg.no)  og Frida (fozz.blogg.no). Valpene til Andrea er sykt søte! Her er et bilde jeg "låner" fra pc'n hennes. ♥ Men nå må jeg stikke!
Det er digg med søndager. Hadee!

- Ylva E.

 • Publisert:24.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 4

Villa farris (?)

Heyy. Sliter med ekstrem hodepine og rennende øyne. Aner ikke hva det er med meg, men tror jeg må hoppe i seng hvert minutt. I går var var det skrivedag på skolen, for de i åttende var det en slags øvelse til tentamen før, jul tror jeg. Rett etter det dro jeg og Frida til byen for å kjøpe gave til Silje. Vi endte til slutt opp med et gavekort.. (kreativt) Kl. seks var det Siljes feiring på Peppes. Det var awesoome, utrolig koselig.
I dag har jeg egentlig hatt en ganske avslappende dag. Har kjøpt bursdagsgave til mamma, og anskaffa en sick digg dunpute. Tips: Det er 2 for 1 på Princess. ;) Kommer til å sove godt i natt.

Ylva: Jeg tar en Villa ehhm Farris. Er det ikke det det heter. (?) Andrea: Jo, i gamledager.... Erica til servitøren: Kan vi få is som er like søt som deg, det var Frida som sa at jeg skulle si det....

omg. HAHA! :D Det er litt vanskelig å forklare. Vi var hypre, og så har vi "litt" intern humor.Ca en halv time før jeg skulle være på Peppes:
Ylva: Skal til å legge kameraet neddi veska, men så gjør hun noe annet i stedet, og legger fra seg kamera et eller annet merkelig sted, som gjør det fantastisk vanskelig å finne det igjen. 2 min senere: - ææ, hvor har jeg lagt kamera?! Mamma! Har du sett kameraet mitt? Leteaksjonen foregår i omtrent 1. kvarter, og da har ikke Ylva tid til å lete lenger. For hun vil ikke komme for sent. Et glimrende eksempel på Ylva som stesser. yes, verdens beste hukommelse vettu..... SURREHUE.. ♥

Håper du har hatt en like koselig helg som meg så langt. :)
- Ylva E.

 • Publisert:23.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 2

12 / 10 - 2010

Naaai.. Jeg som liksom skulle klare å begynne å blogge litt fast. Og så har det bare sklidd ut. Unnskyld for det. Har rett og slett ikke tid til å blogge hver dag. Innimellom blogger jeg mye mer en andre ganger. Men jeg skal få prøvd å blogga minst to ganger i uka, så får jeg se hva jeg får til. Tenker at det begynner å blir litt kjedelig for dere at jeg bare sitter og babler i vei om hvordan dagen har vært og sånt. Så jeg skal se om jeg får noen ideer til hva jeg kan blogge om.. Skriv gjerne tips til meg! (Om hva dere synes jeg skal blogge om.)

Spørrerunden: Ehhm, ja. Så var det spørrerunden. Jeg laga en video hos Andrea for en stund siden. Men den må jo redigeres og sånn. Kanskje jeg lager en ny video som jeg kan redigere når jeg har tid. Så svarene kommer.. om litt.

Hytteturen: Jeg har vel fortatlt litt om den, tror ikke jeg trenger å si noe mer. Det var utrolig gøy! ;) Var fra onsdag til søndag, været var superfint og hadde det utrolig koselig bare.

I dag: Jeg gidder ikke å fortelle noe serlig om dagen min. Foredrag på park, var litt i byen, gikk opp igjen på skolen, gym (lengde :s), fotballtrening, dusj, middag, lekser, og så pc! :* Nå skal jeg snart sove. ^^

Tusentakk til dere som gadd å lese alt!Hejdåå! ♥ - Ylva E.

 • Publisert:12.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 4

Fjelltur

Jeg har der utrolig koselig. Spilt spill og tatt en del bilder, kommer til å legge ut noen av de senere i kveld. I går gikk vi en pytonlang tur.. Men det var koselig da:


Louise sin blogg: louisevb.blogg.no
Ha en fin fredag! - Ylva E. ♥

 • Publisert:08.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 1

Jeg pakker..Nå pakker jeg så fort jeg kan. Liker ikke å pakke, synes det er så kjedelig. Haha. Men jeg gleder meg veldig til å komme opp på hytta! Det skal bli skikkelig koselig.
Fy søren, Onepiecen tar jo hele bagen, nesten hvertfall.

Q: Hvor skal dere reise i ferien? ♥
- Ylva E.

OPS: Innlegget skulle egentlig vært lagt ut i går morges.

 • Publisert:07.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 0

wOwDagen i dag har gått utrolig fort.. Jeg har sett på film med Andrea og Frida, vært på trening, og så spist middag, og nå sitter jeg her. Skulle egentlig vært i full gang med pakking nå, så dette blir et veldig raskt innlegg. Skal på hyttetur i morra vettø. Gleder meg veldii fordi Louise skal være med (bloggen hennes: louisevb.blogg.no) ! ♥

Bildene fra nattingen kommer når jeg har bedre tid. Men nå MÅ jeg pakke. :L (Bildet er tatt med Andrea sitt kamera) Hadeee! ♥ - Ylva E.

 • Publisert:05.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 3

de beste

Hallo! :3 Jeg er skikkelig tørr i munn etter nesten en hel pose ostepopp, neida. Men vi gikk litt amooook, og nå er senga full av smuler fra popcorn og ostepopp.. digg.. NOT. >:-o Har sett på en Harry Potter-film og nå er vi igang med vår andre. Ja, som dere skjønner, vi har jentekveld. Hihi. Kjempegøy. Hadde et lite uhell; Andrea fikk pcn i hue. :o Kanskje litt for hypre.. Nå skal vi ta noen bilder, så jeg får lagt ut noen bilder fra i dag/kveld. ;) Men jeg må bare legge inn dette bildet, gammelt, men litt søtt da:Fin picnik skrift da. Haha! Pent. ♥ Bestisene minee! :D
- Ylva E.

 • Publisert:05.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 3

FiksNå turer jeg snart til Frida. Jeg og Andrea skal jo overnatte. GLÆDER MEII! ♥
Har montert sammen boks(er) og opp lampe på rommet mitt. Og så outfien da - SPEILVENDT, tulla.


Denne genseren fra H&M er sick digg. Løøve it. ♥

Haha, åsså taklampa og bokhylla mi til slutt.
Ha en fin mandag! - Ylva E. ♥

 • Publisert:04.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 1

Oh no!

Heisann! Jeg hadde egentlig tenkt å ha topp 3 musikkvideo (beste video). Men jeg tror ikke jeg gidder likevel. ♥
I morgen skal jeg overnatte hos Frida, tror vi skal ha Harry Potter -maraton. Gleder meg hvertfall! Nå sitter jeg egentlig bare å kjeder meg. Det er ikke noe gøy på tv eller noen å snakke med på face eller msn, eller noe å blogge om såehh. Men jeg må bare si det en gang til; DET ER SÅ DIGG MED FERIE! ♥Hva synes dere om musikkvideoen?

Æsj, det ble visst ikke noe bilde, dvs et veldig kjedelig innlegg. Men hadde satt pris på om dere kommenterte fordeom. Lover å kommentere tilbake!
- Ylva E.

 • Publisert:03.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 5

kakao - kos

Hallo ♥ Det ble visst litt mer blogging i dag likevel. Frida, Andrea og meg så på Harry Potter, spiste pizza var på pcn, snakka og lagde film. (Det ble litt feil rekkefølge da.) Gikk hjem i regnet, så det var godt å komme inn å sette seg med en kopp kakao og boka (Twilight - new moon.) tihi. Nå ser jeg på Robinson. Q: Følger dere med på Robinson-ekspedisjonen? Heier dere på Nord eller Sør?

:) - Ylva E.

 • Publisert:03.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 1

My eye

Nå turer jeg snart til Frida med Andrea. Gleder meg. ♥ Så jeg tror ikke det blir noe mer blogging i dag.
Dere har sikkert lagt merke til at jeg blogger mye mer i helgen enn jeg gjør ellers, det er fordi da har jeg mye bedre tid til det. Jeg hadde blitt veldig glad om dere kommenterte, da kommenterer jeg tilbake.
Q: Hva synes dere om bildet?


Blogges - Ylva E. ♥

 • Publisert:03.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 9

Gleder meg!

Nå i høstferien skal jeg på hytta mi sammen med Louise! Gleder meg sykt. ♥

Ups, dårlig kvalitet. - Ylva E. ♥

 • Publisert:02.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 4

Gratulerer Silje. 13 år!

Hei! ♥
Jeg har laget en header til Silje. Jeg er ikke så veldig flink, men jeg synes det er gøy å lage. Her er den:Hun har foresten bursdag i dag også! Gratulerer med dagen Silje! :) Haha.

Men nå skal jeg spise, hejdå! ♥
(Nytt innlegg på ait.blogg.no, klikk å se.)

 • Publisert:02.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 2

I Am Not A Robot


I Am Not A Robot - Marina And The Diamonds

Etter sangen kom på den Lindex raklamen på tv har jeg hatt den i hodet. Synes den er bra, men litt rar også.

Det er utrolig deilig at det er høstferie nå! Elsker det! ♥ Er ikke helt sikker på hva jeg skal finne på i dag, men skal vel slappe av litt også. Denne uka så skulle jeg egentlig vært med Frida hver dag. Men så fikk jeg så vondt i hodet på torsdag. Mandag, tirsdag, onsdag og fredag. : o Haha, det har bare vært gøy da. ♥ Ha en fin helg! Og høstferie de som har.

Det var et par til av bildene fra min og Frida sin "photoshoot", haha. : )
- Ylva E.

 • Publisert:02.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 3

H e a d e r t i l m e g

Andrea laget en header til meg for litt siden. Nå tenkte jeg at jeg skulle bruke den. :) Er den ikke fin?! ♥Si hva du synes i kommentarfeltet. :D - Ylva E.

 • Publisert:01.10.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 6
hits