Queen of Hearts


Day 56 - Canon EOS 40D // Picnik - PhotoScape

Filmen levde opp til alle forventningene mine! Synes den var nesten like bra som boka, så i går var det nesten så jeg og søsteren min dro for å se den igjen. Haha! Frida klarte nesten ikke stoppe å gråte, og jeg synes det er utrolig trist at dette er slutten på alt.. Ikke noe mer Harry Potter.. Jeg kan nesten ikke tro det!

I dag pakker og pakker jeg. For i morgen tar jeg fly til Lakselv i Finnmark. Jeg blir borte ganske lenge, to uker eller noe. Gleder meg veldig! Det eneste jeg gruer meg til er all myggen der oppe og til å pakke resten senere i kveld. Liker ikke å pakke..

  • Publisert:21.07.2011
  • Kategori: 365 days.
  • Kommentarer: 7

Klar for kino!

Først av alt må jeg si unnskyld for to uker med helt elendig blogging. Har tilbrakt disse to på hytta vår på fjellet. Har mobilt internett som jeg hadde med, så egentlig har jeg ingen unnskyldning.

Nå skal jeg spise for klokka kvart på sju skal jeg på Harry Potter, Dødstalismanene del 2 sammen med søstera mi, Frida og lillesøstera hennes! Herregud, som jeg gleder meg til å se den! Fikser ikke å legge inn bilder fra Canon kameraet vårt som vi har brukt siden Nikon'et som jeg pleier å bruke har klikka litt. Så vi kjører webcam!
Har du sett Harry Potter og Dødstalismanene del 1? ♥

  • Publisert:19.07.2011
  • Kategori: Forsiden.
  • Kommentarer: 5

We heart it

Nå har jeg laget meg en we heart it - bruker. Der kommer jeg til å legge inn noen av bildene fra bloggen, og kanskje noen fra andre. Jeg har lagt ut en sånn greie i sidebaren her på bloggen min, sånn at dere kan gå rett inn på den. Det er egentlig ikke noe mer jeg vil si så - Hadeet! ♥

Har dere bruker på weheartit.com?

  • Publisert:10.07.2011
  • Kategori: Forsiden.
  • Kommentarer: 8

En liten oppdatering


Day 55 - Canon EOS 400D (Frida sin speilrefleks) // PhotoScape

Nå sitter jeg og Frida i en varm sofa, med pc'en på fanget. Har ikke tid til å fortelle om alt det morsomme vi har gjort og alt vi har opplevd. Lei meg for at jeg ikke fikk sagt ifra om at jeg dro. Tida gikk så fort og jeg har ikke hatt tid til bloggen de siste dagene. Skal prøve å få blogga litt mer. Og - det fortalte jeg visst ikke - jeg er på hyttetur i Hemsedal. Superkooselig! Yes, da snakkes vi! ♥

Kan du gi oss noen tips til hvordan man kan ta bedre bilder?

Jeg får stadig spørsmål om jeg kan lage et innlegg med fototips til leserene mine. Det er utrolig koselig at dere spør og at dere vil ha fototips fra meg, og at dere synes jeg er flink til å ta bilder! Veldig gøy å høre det fra dere! Jeg får mer lyst til å blogge og ta bilder når dere kommenterer med hyggelige tilbakemeldinger!

Men tilbake til spørsmålet; Jeg kommer ikke til å legge ut tips til hvordan du kan ta bedre bilder. Grunnen er rett og slett at jeg ikke har mye å si om det. Jeg er ikke noe spesielt flink med kameraet, og jeg bruker bare de grunnleggende funksjonene. Ikke noe hokus pokus! Det er viktig å finne et motiv du liker og prøve deg fram med kameraet! Jeg har ikke noen spesielle tips. Bare prøv deg fram og finn inspirasjon på andre blogger og sånt. Det beste er å starte med enkle instillinger på kameraet, og så blir du bedre og bedre jo flere bilder du tar. Selv fikk jeg inspirasjon hos andre bloggere, og jeg jobber fortsatt med å forbedre bildene mine.

Håper dere ble litt klokere av det. Det viktigste er å ikke gi opp! Noen er ganske flinke til å ta bilder, andre må lære seg det fra starten. Igjen; hyggelig at dere vil ha fototips fra meg, setter pris på det. ♥

Hent inspirasjon hos: Hanna, Kaja, Ida-Marie, Maren og andre fotobloggere.

Juni i bilder


Day 54 // Satt sammen og redigert i PhotoScape

Juni har vært en kjempefint måned med mange fine sommerdager! Håper juli blir like bra, om ikke bedre! Hadde vært kjempedigg med varme og solfylte dager, regnet kan spare seg til høsten! Har ikke tatt så mange bilder i juni, men noen fine er det jo.

Nå skal jeg spise kylling! Håper dere har hatt en fin måned! ♥ Hvilket bilde synes dere er finest?

hits