god sommer


Det som friser aller mest nå er å dra til syden og bare komme seg vekk fra norge. Bildene over er fra mai, da vi hadde ordentlig sommervær.. ♥

 • Publisert:01.07.2012
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 5

Oppdatering 120612

Nå er det bare en og en halv uke eller noe til sommerferien! Er passe klar for ferie nå. Siden sist jeg blogga har jeg faktisk både blitt konfirmert og blitt femten år!!

På mandag kom jeg opp i samfunnsfag i prøvemuntlig, og det er egentlig ganske enkelt. Tema er kriminalitet og straff og vi skal holde en rettsak.

Noe som var skikkelig spennende var at vi var i en ordentlig straffesak i dag, i tinghuset i Moss. Det var utrolig interessant.

Prøvemuntlig er på torsdag, så i morgen skal jeg øve på skolen med de andre som kom opp i det samme som meg.
Jeg har forresten fått meg ny speilrefleks: Canon eos 600D. Er kjempefornøyd! Og da tror dere kanskje at jeg kommer til å starte å blogge igjen.. men det kommer nok ikke til å skje med det første. Jeg får se hva som skjer når ferien starter, men tror ikke jeg kommer til å orke å tenkte på bloggen i sommer.

Merker at jeg har kommet helt ut av blogginga nå. Hahha! Husker ikke hvordan man skiver et innlegg omtrent.. Nå skal jeg se på Frustrerte Fruer♥♥♥

 • Publisert:12.06.2012
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 7

Seks ringer fra Forever21Synes de ringene her er såå fine! Fikk meg masse nytt i USA og bla. disse ringene kjøpte jeg på smykkebutikken til Forever 21. De to øverste er med strikk og veldig behagelige å ha på selv om de er så store. Ringene kostet bare fire dollar, som er tjuefire norske eller noe. BILLIG!

Ble seriøst helt forelsket i disse! De som kjenner meg sier at det er så sykt typisk meg med sånne ringer, og det er det kanskje også. Elsker lyse pastellfarger og søte blomster, så disse ringene falt rett i smak. Synes det er utrolig fint å bruke ringer, men må bli flinkere til det.... Håper Forever 21 kommer til Norge snart!  

 • Publisert:08.05.2012
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 7

Bursdagsfeiring hos Andrea


Meg og Erica ♥


Fineste bursdagsjenta!


Meg og fine Erica.


Skjønne Silje ♥


Klarte å få i meg fire muffins! De var dritgode!
(Bilder fra Andrea og Erica sitt kamera)


Lørdag kveld var utolig koselig! Var hos Andrea og feriet bursdagen hennes med seks herlige jenter. Ekstra koselig med bursdager når man ikke er så mange! Ble endel prating, pandoras eske, pizza, masse godteri, brownies osv. Andrea hadde også laget noen herlige muffins, de smakte himmelsk! Gaven fra meg var Alias, siden hun ønsket seg det. Så derfor ble det også spilling av Alias helt til halv tolv eller noe. Var kjempekos og en vellykket kveld!

 • Publisert:07.05.2012
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 2

kjole fra asos

Ble så glad da jeg kom hjem fra skolen i dag! Mamma hadde vært på posten og henta kjolen jeg bestilte fra asos.com i forrige uke. Var sykt nervøs for at den ikke skulle passe siden det kosta over 200 kr i toll, så hvis jeg skulle sendt den tilbake hadde det blitt ganske dyrt. Men så passet den helt perfekt!! Fikk litt sånn "tre nøtter til askepott"-følelse da jeg så kjolen i pakka, haha♥ Ser den ikke fiin ut? Skal forresten bruke kjolen på ballet i mars. Gleder meg!♥


:-)) fin start på vinterferien!

Old Hollywood GlamHun er så nydelig ♥ Hva synes dere?

 • Publisert:01.09.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 6

Every Day Waves

Jeg skulle ønske jeg hadde sånn perfekt krølle-hår, passe tykt og passe mykt. Synes bølger/krøller som dette her er så fiint! Hva synes dere? ♥

En uke til skolestartNå er jeg hjemme og det er ikke noe mer som skjer før skolen starter igjen. Denne siste uka kommer jeg ikke til å blogge noe, fordi det er nesten den eneste uken i sommer jeg har hjemme i Moss. Skal nyte de siste dagene av ferien!

Jeg blogger når skolen starter igjen. ♥

 • Publisert:15.08.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 9

Drar til Paris!I hele dag har jeg drevet å pakket, ladet opp iPoden, mobilen, kompakt kamera og speilreflekser. Nå er jeg endelig ferdig, skal gå i dusjen snart og etter det skal jeg legge meg. Kan bare sove til kl tre - og så drar jeg! ♥ Var forresten hos frisøren i går og klipte håret, så nå er håret mitt mye kortere (bare ned til brystet).

Gleder meg helt syykt til Paris, nå! Snakkes etterhvert! ♥

- Andrea og Frida, herreguud, jeg savner dere..! Elsker dere beste, beste, bestevenner! ♥

 • Publisert:07.08.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 5

Snart på tur søroverJeg har hatt en koselig dag i Bodø. Har gått litt rundt og sett på den fine byen. Vi gikk også på tur ved Mjellet, en kjempefin plass med strand, fjell og sjø. Vi måtte kjøre dit også. Jeg begynner å bli litt lei av bil nå. Nå er det 20 timers reise igjen før jeg er tilbake i Moss. Gleder meg til å komme hjem en dag. Men så drar jeg jo til Paris dagen etter!Har sett utrolig mye på denne turen og kost meg masse! ♥ Men etter de to siste nettene nå, skal det bli deilig å få en i sin egen seng! Men nå må jeg hive meg rundt, skal sette iPoden til lading og pakke kofferten. Dere aner ikke hvor mye bagasje vi har med!

 • Publisert:05.08.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 4

Jeg er i nordnorgeHar sett helt sinnsykt mange reinsdyr! De er overalt; på øyer, ved vannet, på veien, ved havna, i hager osv. Litt rart at det er så mange jeg er jo ikke vant til det i det hele tatt! Men midnattsola er det verste..Et skilt... og fine fjell. Fysøren, det var fin utsikt når vi kom lenger opp mot toppen der!Det er fint i nordnorge.

Bildene er tatt fra bilvinduet og er ikke verdens beste. Naturen her er helt nydelig! Har vært litt over en uke i Finnmark, men nå har vi kommet til Troms. Vi er på vei til Bodø og nå sitter jeg på hotellrommet og ser på tv. Om en uke på denne tida er jeg i Paris! ♥ Litt sprøtt. Blir ikke mange oppdateringer fremover, men jeg skal se hva jeg får til. Natta ♥

 • Publisert:01.08.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 4

Klar for kino!

Først av alt må jeg si unnskyld for to uker med helt elendig blogging. Har tilbrakt disse to på hytta vår på fjellet. Har mobilt internett som jeg hadde med, så egentlig har jeg ingen unnskyldning.

Nå skal jeg spise for klokka kvart på sju skal jeg på Harry Potter, Dødstalismanene del 2 sammen med søstera mi, Frida og lillesøstera hennes! Herregud, som jeg gleder meg til å se den! Fikser ikke å legge inn bilder fra Canon kameraet vårt som vi har brukt siden Nikon'et som jeg pleier å bruke har klikka litt. Så vi kjører webcam!
Har du sett Harry Potter og Dødstalismanene del 1? ♥

 • Publisert:19.07.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 5

We heart it

Nå har jeg laget meg en we heart it - bruker. Der kommer jeg til å legge inn noen av bildene fra bloggen, og kanskje noen fra andre. Jeg har lagt ut en sånn greie i sidebaren her på bloggen min, sånn at dere kan gå rett inn på den. Det er egentlig ikke noe mer jeg vil si så - Hadeet! ♥

Har dere bruker på weheartit.com?

 • Publisert:10.07.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 8

Summer feelingDette har vært en herlig sommerdag! Som til nærmere halv ett, siden jeg måtte ta igjen all søvnen etter trondheimsturen. Ble litt lite søvn nemlig, hehe! Ihvertfall. Elsker at det er fint vær! Er ikke meldt like bra i morgen, men sommeren er ikke over enda! Skal møte Andrea i morgen, får se hva vi finner på. Blir kjempekos iallefall!

Hva har dere gjort i dag? ♥

 • Publisert:30.06.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 6

I'm home

Nå er jeg hjemme fra Trondheim! Herlig med 8 timers lang busstur på vei hjem.. Heldigvis ble jeg ikke dårlig på bussen! Hadde en kjempekoselig tur med fine jenter! Nå skal jeg slappe av i seks dager før jeg åker til hytta. Håper på skikkelig sommervær disse dagene! ♥

Bildene ble tatt siste skoledag, på den siste kampen. Vi vant 5-0 mot Larkollen, yes! Var kjempegøy!
Hva har dere gjort de siste dagene? Spiller dere fotball? • Publisert:28.06.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 4

Mine planer denne sommeren

Er superdigg med ferie nå! Skal masse forskjellig. Jeg gleder meg til å oppleve nye ting og få nye fine minner denne sommeren! Skal nyte de dagene jeg har hjemme også! Sommerferien min er nesten helt fullpakka! Hehe! ♥

♥ Trondheim med koret. Skal synge i Nidarosdomen og kose meg på spahotell med søte jenter. Blir koselig!

♥ Hyttetur i to uker, med skjønne Frida! Tar en tur bort til Fagernes og overnatter på hotell mens vi er der! Gleder meg!♥ Finnmarkstur til Lakselv med pappa! Skal i bursdagen til Onkelen min. Har ikke vært der siden jeg var ett år, så det skal bli kjempegøy! Blir borte i to uker eller noe.

♥ Paris med mamma og siss! Har aldri vært i Frankrike før. Herregud som jeg gleder meg!

Hva skal du i sommer? 

Noen av mine fav.blogger!

Noen flinke, søte jenter med helt nydelige blogger! ♥ Bildene er linket. Leser du noen av disse bloggene?

Snart sommerferie

Endelig hjemme! Skolen slutta klokka sju i dag, siden vi startet klokka halv to. Vi har vasket klasserommet, rart å tenke på at det snart er sommerferie - gleder meg sykt! Føler at klokka er tre eller noe siden vi nettopp har slutta. Det var kulturmønstring i dag, med kakesalg, elever som spilte, sang og dansa, lodd med diverse gevinster osv.
Nå skal jeg slappe av og kose meg med mitt nye Det Nye ♥

Hva har dere gjort i dag?

God helg alle sammen!Yes, endelig heeeelg! ♥ Bildet ble tatt i går. Været er nemlig ikke så bra; Regn og overskyet.
Fotballdag på skolen i dag. Perfect! Banen var utrolig gjørmete! æsj. Men positivt: Vi vant begge kampene! Og det var veldig gøy å spille, selv om det regnet!

Hva har dere gjort i dag? ♥

Nam, nam!

Herlig med smoothie, elsker det! Pleier å bruke pose med frosne bær putter oppi litt yoghurt og sånn. Beste jeg vet! ♥

Liker du smoothie?

En fin og varm sommerdag

I dag har hele klassen min vært nede ved båthavna og seilt og sittet i sånn gummibåt. (Kommer ikke på hva det heter nå.) Jo, ribb tror jeg det het! Har aldri vært så veldig opptatt av seiling og båter og sånt. Men det var faktisk kjempegøy! Det var litt skummelt i seilbåten, men alt det andre var utrolig morsomt. Har gått med shorts i hele dag, deilig med sommer! ♥

Nå har jeg kommet hjem fra hjemmekamp mot seriefavorittene som hadde helt utrolig høy målforskjell. Det gikk kjempebra! Vi vant 1-0 mot laget på toppen av tabellen, yeyy!
Nå skal jeg endelig få slappet av litt før jeg legger meg. Blir grilling med hele trinnet i morgen og så trening! Ha en fin kveld videre! ♥

Hva har dere gjort i dag? Har du kjørt med ribb før?

Ikke tid til bloggen i dag..

Får ikke blogga i dag! Skal spille kamp og på konfirmasjonsmøtegreier senere i kveld. Ha en fin dag videre! ♥

Summer, monki, outfit, love

God morgen alle sammen! Da er jeg hjemme fra cup i Elverum! Har vært utrolig gøy! ♥ Er sliten nå, så det er utrolig deilig at det er fri i dag! Selv om jeg har brukt mye av dagen til å pakke ut.

Sitter og kjeder meg, så jeg miksa sammen litt fint fra Monki. Alt dette koster faktisk over tusen kroner til sammen. Har shoppe-stopp nå. Men det er så mye fint i butikkene nå så jeg vet ikke hvor lenge jeg klarer å holde meg, haha! (Skal ikke shoppe så mye klær nå fordi jeg skal kjøpe kamera.)

Hva har dere gjort i helga?

Dårlig blogglyst ...

Har mista skikkelig blogglysten nå! Det er utrolig dumt! Jeg har så lyst til å skrive bra og dele mange fine bilder med dere. Men jeg har ikke fått det så bra til de siste dagene. Det resulterer i at lesertallet synker litt, men heldigvis ikke så mye. Jeg er utrolig glad for de leserene jeg har og vil ikke miste de! Så jeg skal prøve å skjepe meg. Men jeg kan ikke love noe mer. Blogglysten og inspirasjonen kommer når den kommer, jeg kan ikke bestemme selv når jeg vil ha den tilbake. Jeg krysser fingrene for å komme tilbake for fult fortest mulig. Mye som skjer denne uka, men jeg skal prøve å få laget noen innlegg til dere!

Denne søndagen har vært en skikkelig avslappende dag, herliig! ♥ Jeg startet dagen klokka tolv, med en deilig frokost. Etter det tok jeg hårkur, anskiktsmaske og fotbad mens jeg leste. Tida fløy og klokka seks dro jeg på fotballtrening, deilig å få bevege kroppen litt. Fotball er sykt gøy!

Hva har du gjort i dag?

 • Publisert:05.06.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 9

Bilder fra bursdagen min!Superkoselig å feire bursdagen min med de skjønneste jentene i verden! Fikk til sammen 800 kr og kjempesøte ting! Har akkurat sitter og sett på en helt ufattelig fantsatisk, rørende og helt spesiell video Frida laget til meg og ga i bursdagspresang (på minnebrikke). Jeg fikk helt tårer i øynene. Den var så søt! Men også litt flau, med masse danseklipp og teite tabber, bilder fra herlige minner og ja! Den var rett og slett råkul, haha! ♥

Vi har sittet masse ute, spist taco, kaker, snacks, muffins osv! .. Og ble ganske hypre, og ja. Vi stod på verandaen og sang og dansa til waka waka. Det var en mann som kom inn i hagen vår og sang sammen med oss. Han sa at han var så glad for at vi sang på språket hans! Også stod han og snakket englesk med mamma før han gikk igjen med bæreposen sin. Så søtt! Etter det satt vi med potetgullet og spilte Alias(utrolig morsomt spill!) helt til klokka elleve eller noe. Koseliiig! ♥

Hva synes dere om bildene?

Sommer - elsk!Shorts - H&M // Blomstrete singlet - H&M // Belte - Risøe // Neglelakk - Isadora ♥

Åh, for en herlig dag! Til dagens outfit har jeg også en brun liten vintageveske som passer til beltet og et par søte, blomstrete ballerinas. Deilig med sommer!
Har rydda i huset i hele dag, dusja, solt med litt på verandaen og nå skal jeg ut å handle til bursdagsfesten min senere i dag. Skal sminke meg først, så jeg må kjappe meg! Kos dere denne fine sommerdagen! ♥

Hva synes du om dagens lille outfit/bildet?

Grilling på strandaHva synes dere om bildene?

I dag har jeg vært med familien og grillet på stranda. Pappa hadde lyst til å vente med å dra til i morgen, men mamma hadde så lyst til å dra i dag. Så da gjorde vi det. Var kjempekoselig og grille pølser og slappe av på stranda! Gleder meg til flere sånne grill-kvelder utover sommeren. Det var kjempeherlig!

Ellers er jeg ferdig med alle tentamnene nå! Er syykt deilig! Nynorsk-tentamen i dag gikk helt greit. Håper jeg får noen gode karakterer! Nå skal jeg snart sette meg ned å se på tv. Senere skal jeg se på Frustrerte fruer med mamma og søsteren min. ♥

Ferdig med norsk - tentamen!

Nå sitter jeg og ser i sommerkatalogen fra Monki. Det er så mye fint der! Og katalogene er alltid så stilige inni, med tegninger, bilder og masse forskjellig. Den er kjempekul! Love, love, love ♥
I dag hadde jeg norsk-tentamen og i morgen er det nynorsk-tentamen. Nå har jeg egentlig lyst til å sette meg og se på tv, men jeg får vel øve litt.

Får dere Monki - katalogen i posten? Hva synes dere om bildene? ♥

To favoritter

Hallo! ♥ Nå tenkte jeg å vise dere mine to favoritt-smykker. Jeg liker lange og litt spesielle smykker som også er veldig enkle. Jeg har ikke så mange, fordi jeg veldig sjelden går med smykker. Men jeg synes det er veldig fint! Tror jeg skal begynne å bruke det litt mer enn til bare spesielle anledninger. Det som er viktig er å bruke smykkene på riktig måte. Til riktige klær og jeg synes ikke disse smykkene passer sammen med noen flere. Det kan være stilig, men jeg er ikke så veldig fan av å bruke mange forskjellige smykker sammen.
Begge disse er faktisk fra H&M, og var veldig billige. Det som henger til høyre er med speil. Elsker det! ♥

Hva synes dere? Går dere ofte med smykker?


Ha en fin lørdagskveld alle sammen!

Nå sitter jeg å drikker iste, mens jeg sitter å ser ut på det grå, kjedelige regnværet. Nå kommer snart kjære søster hjem fra Oslo. Vi skal spise taco og gjøre litt av hvert. Gleder meg, blir kjempekoselig! ♥ Ellers har jeg ikke gjort stort i dag. Har sett One Tree Hill - episoder på internett. Har også vært en tur i byen, og kjøpt vekkerklokke - weey! Jeg synes det var viktig å få delt det med dere. Haha!
Nok en gang er jeg helt overveldet over lesertallet på telleren min! Det er jo helt sjukt! 224 lesere nå.. Jeg kan egentlig ikke helt tro det. Men det er jo selvfølgelig kjempegøy! Tusentakk til alle dere som leser bloggen min!
Ha en fin lørsdagskveld alle sammen! ♥

Hva har du gjort i dag og hva synes du om bildet? Hehe ♥

Ny header!

Andrea har satt sammen et kjempefint bilde av meg i PhotoShop, som er den nyde headeren min! Liker den veldig godt på grunn av fargene og sammensetningen av bildene. Tuusentakk Andrea! Du er nydelig! Bloggen hennes er: http://www.ait.blogg.no ♥

Her er den gamle headeren min:Her er den nye:Hva synes dere? ♥

Trenger ny header!

Hallo folkens ♥ Jeg begynner å bli lei av headeren min, og er heller ikke så veldig fornøyd med den. Hvis du vil lage header til meg så kan du sende en mail til yse97@hotmail.com! Håper noen har lyst! Hvis ingen skriver skal jeg prøve å få laget en selv, men jeg er ikke så veldig flink..
Lagde forresten en header sammen med Louise til bloggen hennes - som ble kjempefin! Sjekk den ut her: http://www.l0ouise.blogg.no

Lager du dine egne headere?Red nail polish

Nå sitter jeg og ser på One Tree Hill på nettet. Frida har tipset meg om Tubeplus, der man kan se utrolig mange filmer og tv-serier. Akkuratt nå er det så trist at jeg nesten sitter og gråter.. Tehe ♥

Hva synes dere om rød neglelakk?

Gjeste innlegg!

Nå overnatter jeg hos søteste Ylva! ♥ Det er kjempe koslig!!! Ta en tur innom bloggen min l0ouise.blogg.no!


Btw; Ylva har dårlig webcam..

- Glad i deg, Ylva hilsen Louise! ♥

 • Publisert:21.05.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 9

Koselig dag med Louise!Nå sitter det to trøtte jenter i senga som nettopp har spist kake. I dag har vi vært ute og tatt over 300 bilder. Kan sikkert vise dere flere av dem senere. Utrolig koselig å se Louise igjen, det er så lenge siden! Vi har fiksa masse på designet til Louise, headeren hennes ble kjempefin! Ta en titt! Bloggen hennes er l0ouise.blogg.no!

Hva har dere gjort i dag? ♥

 • Publisert:21.05.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 9

14 år i dag!

Jeg ble født 20 / 5 - 1997 som i dag er 14 år siden, det betyr at jeg er fjortizz! Tulla ♥ Haha! Men litt seriøst; jeg har bursdag i dag! Kjempefin skoledag med hele klassen på stranda! Vi spilte volleyball, koste oss, spiste godteri og litt forskjellig. Var kjempgøy!

Nå kommer gjestene snart, jeg skal feire dagen min med familien. Blir kjempekoselig! ♥ Andrea og Frida har også skevet om meg på bloggene sine! Kjempesøte!
Utrolig kjedelig å skuffe dere med web-cam bilder. Men sånn får det bli. Lover å komme med bedre bilder senere!Bestevennene mine har også blogg!

Hei! ♥ Tentamen gikk ok. Været er ikke topp, så jeg er ikke i topp humør akkurat nå. Skal spille kamp senere i dag så jeg håper det slutter å regne til da! Forrige kamp endte 6 - 4 til oss, så vi leder sesongen! Happy girl! ♥

Hvis du har lest bloggen min en liten stund så har du kanskje skjønt at jeg har to bestevenner! Andrea og Frida. De går i samme klasse som meg og begge to har blogg. Jeg leser bloggene deres fordi de er bestevennene mine, men ikke bare derfor! De har utrolig bra blogger også! Jeg tror vi blir inspirert av hverandre og jeg er like ofte å se på bloggene deres som de er å se på min. Så nå har jeg tenkt å anbefale bloggene! Jeg vet ikke om jeg pleier å linke, men i dette innlegget skal jeg hvertfall huske det!

Andrea - bloggen hennes er ait.blogg.no, hun tar kjempefine bilder og har du lyst til å bli inspirert så synes jeg du skal ta deg en titt innom bloggen hennes! Den er supersøt! Her er to nydelige bilder fra bloggen hennes:

Frida - bloggen til Frida er fozz.blogg.no og er kanskje litt mer en hverdagsblogg. Hun har 365 days, som jeg. Og hun blogger om alt mulig! Hun har også en egen weheartit - bruker, som du kan finne på bloggen hennes! Ta en titt og bli inspirert! Her er to bilder fra bloggen hennes:
 Så da er det bare å klikke seg inn på disse to bloggene, og bli fast leser! Navnene deres skrevet med uthevet skrift er link til bloggen, så vet dere det! Ha en fin dag videre! ♥

Btw: Dette er innlegg nummer 200 her på bloggen, yehoo!

17. mai i dag!

Gratulerer med dagen alle sammen! ♥
Har gått i tog i dag. Etter det dro jeg opp på bareneskolen jeg gikk på, spiste kaker og kjøpte lodd. Vant tre gevinster, haha! En buff, et sitteunderlag og en malebok - supre premier!

Nå sitter jeg hos Frida. Mamma skal snart hente meg. Sorry for at jeg ikke fikk blogget noe i går. Var på Ikea hele dagen.

Hva har dere gjort i dag?

ESC - kveld hos beste Andrea!

Heey! Nå sitter jeg og Andrea i sofaen og ser på Eurovision Song Contest, kjempekoselig! Det er jo ikke like gøy siden Norge ikke er med, da. - Utrolig dumt at vi ikke kom videre.. Har det hvertfall kjempekoselig! Potetgull og brus er godt plassert på bordet. Super kveld med beste bestevennen i verden! Natter her til i morgen, kjempekoos♥

Hva gjør dere denne fine lørdagskvelden? ♥

Old - fashioned style

Det var kanskje ikke så veldig gammeldags stil på klærne og sånn. Men jeg prøvde å få litt vintage - preg på bildene, ved å redigere dem på denne måten. ♥

I dag skal jeg litt av hvert. Skal prøve å få lagt ut et innlegg senere i dag! Ha en superfin lørdag! ♥

Hva synes du om bildene?

 • Publisert:14.05.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 9

If you're happy, if you're feeling good, then nothing else matters.

Hei og god kveld! ♥
I dag var jeg sammen med sikkert tusen andre elever fra skolene i hele Moss på Melløs-stadion. I dag var det nemling Tinestafetten! Jeg deltok ikke, hadde fått nervesammenbrudd.. Neida. Men jeg var helt skjelven i kroppen når de andre skulle løpe. Var så nervøs på Andrea og hele klassens vegne. Var kjempemorsomt å se på dem løpe, da!

Har dere løpt tinestafetten i dag?
Søte Frida som klippet pannelugg i dag! Hun ble kjempefin! Bildene er tatt fra bloggen hennes - fozz.blogg.no!

Friendship is one mind in two bodies

Helt fantastisk vær i Moss i dag også! Jeg og Frida har kost oss, solt oss og tatt bilder! Nå har vi gått inn og satt oss i sofaen med film. Vi skal snart drikke smoothie, herlig!
 
Hva synes dere om bildene? ♥

Comedy is simply a funny way of being serious

Hei og god helg! ♥  Det er bare en gang i uka jeg går å smiler på vei hjem fra skolen - på fredager. Elsker å tenke på  at  jeg har to hele dager fri, og kan gjøre hva jeg vil! På skolen i dag spilte vi skuespill. Det skulle handle om en konflikt som kunne oppstå i en vanlig familie, og den skulle løses. Vi var fire på gruppa og det var nesten bare to som snakket. Skuespillet ble bare surr.. Haha!  Jeg var en av de to som snakket mest. Og jeg hater å spille skuespill på skolen, og hvertfall foran klassen. Vet ikke hvorfor, men bare liker det ikke.. Lol ♥
Nå skal jeg og mamma snart dra for å finne kjole til meg. Skal i konfirmasjon i morgen, så jeg må finne noe å ha på meg. Tror jeg skal bruke den samme på 17. mai, spørs litt på hva jeg finner. Senere i dag/kveld kommer dagens bilde. Så stay turned!

Liker dere å spille skuespill på skolen?

Fargeredigering

Jeg synes det er veldig gøy å prøve meg ut når det gjelder redigering. Jeg pleier å redigere bildene mine i PhotoScape, som dere sikkert har fått med dere. Nå har jeg funnet ut hvordan redigering jeg liker best, og det er den jeg bruker på de fleste bildene mine. Noe jeg nesten aldri pleier er å redigere fargetonen på bildet; slik jeg har gjort på det "røde" bildet. Synes egentlig det var ganske tøft siden det så så naturlig ut. Det er nok ikke noe jeg kommer til å begynne å gjøre med bildene mine, men som sagt så liker jeg å prøve meg fram. ♥
På det nederste bildet har jeg bare redigert sånn jeg pleier, altså ikke fargene.

Hva synes dere om bildene, og hvilket likte dere best? ♥

My heart belongs to you

I går så jeg i sekken min - og gjett hva verdens skjønneste bestevenn Andrea hadde lagt oppi på fredag(tror jeg)! En utrolig søt boks med et helt nydelig smykke oppi! Skjønner ikke at jeg ikke så det på skolen. Jeg forelsket meg helt i smykket med en gang jeg så det, fineste jeg har sett noen gang! Tror Andrea vet akkuratt hva jeg liker, hun er så skjønn ♥ ait.blogg.no Det er foresten en gave fra når hun var i England i påsken. Det glemte jeg å si.

Liker dere å få søte gaver av venninner? ♥Første seriekamp!

Hallo folkens ♥

Håper dere liker dagens bilde. Jeg likte redigeringen ganske godt, og som dere ser så er den en svak lillatone i bildet. Synes egentlig det var ganske tøft siden hele bildet og bakgrunnen var grønn, så ble det litt variasjon i det.
Ble litt prating og redigering nå, haha!
I dag er det første seriekamp! ♥ Er oppmøte klokka seks og utdeling av drakter. Jeg gleder meg skikkelig! Blir superdeilig å begynne å spille igjen, det er så utrolig lenge siden nå! Ønsk meg lykke til på kampen da, så blogges vi. Ha en fortsatt super dag alle sammen!


Day 17 - Canon EOS 40D // PhotoScape

 • Publisert:28.04.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 5

let's go bowling!

Heyhey! Kommer med dagens bilde senere i dag. Nå skal jeg på bowling med klassen. Blir kjempegøy! Må kjappe meg nå, skal stå utenfor om 7 min. Her er noen bilder av meg og Erica på vei hjem fra skolen i dag. Bloggen til Erica er ericaar.blogg.no! ♥

Hva synes dere om bildene? Har dere vært på bowling med klassen før?

 • Publisert:27.04.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 4

Skjærtorsdag

Heyhey ♥ Blogginga mi har vært utrolig dårlig etter jeg kom hjem fra fjellet. Jeg lover å skjerpe meg!
I dag har jeg ikke gjort noe spesielt, ryddet rommet, klippet håret, flyttet fra mamma til pappa og fiksa masse på designet mitt. Men nå har jeg endt med å stille det tilbake til sånn jeg hadde det - likte det best.

Hva har dere gjort i dag?


 • Publisert:21.04.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 4

Blomsterfeenhanna!

http://www.blomsterfeenhanna.com/ er absolutt en av mine favorittblogger! Jeg elsker bildene hun tar (de er helt nydelige!), outfitene, hele bloggen hennes, så egentlig alt!
Hun har en kjempekul stil, som inspirerer meg veldig mye! Jeg anbefaler virkelig bloggen hennes. Hvis du ikke er fast leser så burde du bli det! ♥

Hanna er en nydelig jente med en super blogg! Ta en titt: http://www.blomsterfeenhanna.com/

Hva synes dere om bloggen hennes? ♥

 • Publisert:21.04.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 3

Bildedryss; hyttetur

Hey! ♥
Nå er jeg hjemme fra en herlig hyttetur på fjellet! Med masse lesing, godteri, fint vær og 0 pc! Håper dere har kost dere i ferien, det har hvertfall jeg. Nå skal jeg ta meg en dusj før jeg stuper i seng! Natta folkens♥
Det er søstera mi, meg og onkelen min på bilde nr 2, hvis noen lurte.

Hva synes dere om bildene?

 • Publisert:19.04.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 6

drar på hyttetur

Heihei! ♥ I morgen drar jeg på hytta, så da får jeg ikke blogga. Blir borte til tirsdag, og lover å blogge når jeg kommer tilbake! Er utrolig fornøyd med alt jeg fikk sendt fra HM, kanskje jeg viser det når jeg kommer tilbake fra fjellet. Ha en super start på påsken, så snakkes vi snart!
(Det er mulig jeg får lagt inn et innlegg i morgen tidlig.) Hadee! ♥ • Publisert:15.04.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 2

endelig påskeferie!

Eller egentlig så har jeg ikke lengta så lenge etter ferien. Synes tida har gått helt utrolig fort! Det var jo nettopp vinterferie, og nå er det bare en måned til 17. mai og alle tentamenene; Hjelp, tida flyr! Men selvfølgelig er det utrolig godt med påskeferie nå! Jeg skal kose meg på hytta og være med venner. Blir koselig♥
I dag slutta vi tidlig siden vi skulle ha avspasering fra en annen dag. Asbjørn hadde meg kake og brus, beste læreren!
Fikk akkurat vite at jeg har fått pakke i posten fra HM, og skal snart dra ned for å hente den! Yes♥

 


Her har vi en som nyter solen for fullt, ja. Elsker deg, Lussi puus! ♥

Hva skal dere i påsken? 

 • Publisert:15.04.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 8

designproblemerHey folkens! ♥

Jeg har et problem med designet mitt..! De av dere som ikke bruker Mozilla Firefox eller Google Chrome kan ikke se "menyen" min på siden av bloggen. Det er utrolig kjipt! Så det er ikke så rart at mange av dere ikke ser akrivet mitt, kategoriene osv fordi dere bruker Internett Explore. Vet ikke helt om noen andre nettlesere det ikke funker på, men jeg skal prøve å få fiksa på det så fort som mulig!

Ser du hele designet mitt?

Vil forresten anbefale Google Chrome som jeg bruker. Det er en utrolig bra og enkel nettleser, og den er utrolig rask! Så dere som ikke har Google Chrome burde laste det ned. Det er veldig lett og du kan laste det ned HER !
Ha en fin kveld alle sammen! ♥ 

 • Publisert:13.04.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 1

Smoothie i solværet

Heii! ♥
I dag skulle jeg egentlig bare hente noen greier hos Andrea. Men det var så fint vær at vi bestemte oss for å være ute i hagen. Så lagde vi smoothie og koste oss på verandaen, siden de hadde vaskedame hjemme hos seg.. Haha! Har vært sykt varmt de siste timene! Love, love♥

Hvordan er været hos dere?

 • Publisert:13.04.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 4

rain, rain, go away

I dag har det regnet og blåst hele dagen! Jeg var heelt klissvåt når jeg kom hjem fra skolen, gikk selvfølgelig med converse og tynn vårjakke på skolen i dag. Det var ikke så veldig lurt, kanskje! Håper det blir bedre vær i morgen, ellers blir jeg sur.... Haha! Nå må jeg fortsette å øve til engelskprøve i morgen. Har sykt mye prøver for tiden! GØY♥

Hva har dere gjort i dag?                                                                                    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
                                                                                          
                                                                                                 We all love rain!

 • Publisert:12.04.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 2

Baking med søster

- Kjevle ut deigen- Ta på ost og skinke, og så rulle sammenOg her er de ferdige, akkuratt kommet ut av ovnen. Namnamnam♥

Heisann! I dag har Nora og jeg bakt horn(?), jeg tror det er det det heter.. Hvertfall utrolig gode! Her ser dere fremgangsmåten, kan dessverre ikke oppskriften i hodet. Synes egentlig det er ganske gøy å bake, hehe!♥
Har en skikkelig sløv kveld i dag, utrolig deilig♥ Haha, det ble ganske mange hjerter i dette innlegget..  ♥

Liker dere å bake?

 • Publisert:11.04.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 5

Jeg er tilbake!Heihei alle sammen! ♥

Synes pausen min har vart alt for lenge nå! Soo I'm back, med nytt design! Håper jeg fortsatt har noen lesere. Har nesten ikke vært innom bloggen, men jeg tipper at statestikken er ganske lav, haha! Hadee ♥

 • Publisert:10.04.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 7

fastelaven

Heey! ♥

Jeg har ikke sagt ifra om at jeg har pause. Unnskyld! Det kan hende jeg starter igjen når jeg har fått nytt design og fiksa litt på bloggen.

bilder // weheartit ♥

Mormor har laget boller og kakao i dag, siden det er fastelaven. Utrolig koselig!
Har sittet å sett på VM. Northug er helt syyk! Jeg blir ganske stolt av å være norsk når vi er så flinke. Selv om jeg suger i å gå på ski. Haha!
Så håper jeg at jeg får til et design snart. Så kanskje vi blogges snart! ♥

Flere som har laget boller i dag? - Ylva ♥

Spinning

Har hatt en trøtt dag i dag. Egentlig ingenting å skrive om.. 

I morgen har vi skrivedag. Gruer meg alltid skikkelig, for jeg kommer aldri på noe å skrive på sånne "tentamen-aktige-oppgaver." jajja♥

Louise har fått seg ny blogg! (l0ouise.blogg.no) Ta en titt og kommenter♥Klokka sju stikker jeg og Andrea på spinning! Har vært med en gang før også, blir sikkert gøy!♥
Nå skal jeg spille RUA på face, før jeg setter meg med samfunnsfagleksene. Gøy det.
Hva har dere gjort i dag?♥

 • Publisert:17.02.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 4

I am a cupcake, but you can't eat me

Heihei! Og happy valentine! ♥ Har hatt en travel helg, vært i bursdag og på mgp og greier..
(Utrolig dårlig redigering på bildet.. Orka bare ikke.)tatt med Nikon D90 // hva synes duu?

 • Publisert:14.02.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 7

home sweet home

Heei ♥ Nå har jeg kommet hjem fra matteprøve.. Ble ferdig akkuratt i tide og var helt rød i trynet når jeg var ferdig. Haha! Tror jeg kan håpe på en 4'er..Leksene venter♥

 • Publisert:09.02.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 7

redigert i picnik

Jeg fant noen bilder jeg tok i juleferien når jeg var syk, kjeda meg så utrolig. Så tenkte at jeg likesågodt kunne vise dem. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg synes selv.. ♥

Tatt med Nikon D90 // redigert i picnik

Hva synes dere?

Det blir ikke noe mer blogging i dag. I morgen har jeg matteprøve og senere skal jeg på fotballtrening. Snakkes! ♥

the american flag

Heei! ♥ Det er lenge siden jeg har posta outfiten min, så da gjør jeg det i dag.Ganske kjedelig med veldig deilig. Det er ikke alltid jeg gidder å stæsje opp med masse accessorier. Hettegenseren er ny, fra bikbok - elsker den!

Har litt dårlig tid nå, skal spise middag!

Boring

Heii♥

Sitter med lekser og skal snart på fotball trening. Er utrolig trøtt og sliten for tiden, og det er veldig lite som skjer.

Hvilket bilde er finest, med eller uten farger?

fordi Lussi er verdens nydeligste pusTatt med Nikon D90 // redigert i picnik

Hva synes du om bildet? ¢¾

 • Publisert:30.01.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 7

Fredagskos

Heihei! Er utrolig sliten etter en lang uke, så nå skal jeg bare slappe av♥ Har vært litt dårlig blogging fordi vi har hatt mye lekser og innleveringer.Sorry for arkivbilde.. Nå skal jeg på Peppes! Hadee♥

 • Publisert:28.01.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 5

gleder meg til sommeren!

Savner sommeren utrolig! Bare det å slippe å ta på seg masse klær når man skal ut.. Gå barbeint på stranda, varmen, egentlig alt!I sommer skal jeg;

- drikke masse smoothie♥

- dra på stranda med de beste♥- kose meg på hytta♥

- gå med converse♥- være seint oppe♥

- spise jordbær♥- hoppe på trampolina♥

- dra på sommer-leir♥.. og masse, masse mer!

Gleder du deg til sommeren?

 • Publisert:26.01.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 6

I love it

Heei! Satt nettopp og så på tv og spiste jordbæris - koos♥ Isen var utrolig god! Try it!

Liker dere is?

Har egentlig hatt en helt vanlig skoledag.. Jobba litt med mattelekser, og nå skal jeg sove, er utrolig trøtt.. Natta! ♥

 • Publisert:24.01.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 5

Marsmallows konkurranse!

Jeg og Frida prøver å stappe så mange marsmallows i munnen som vi klarer.. (Sorry for veldig dårlig kvalitet.) Enjoy! ♥

 • Publisert:23.01.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 2

slappfisker

Jeg og Andrea hadde egentlig tenkt oss en tur til byen i går, men så endte det med at vi ble hjemme hos Andrea, selv om vaskedama var der. Haha! For å hente pc'n så måtte jeg gå på gulvet hvor hun holdt på å spraye no' såpegreier.. :'s Okayy. Vi koste oss skikkelig. Lagde oss nudler og hele pakka. Haha!Hva har dere gjort i helga?

 • Publisert:22.01.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 3

Er hos Andrea! (besøk ait.blogg.no)

Heioo! ♥

Vi har sittet med leksene helt til nå. Har hatt det sykt gøy! Kommer kanskje video senere. Digg at det er fredag i morra! (Franskprøven gikk ok.) Greit, vi snakkes! ♥

 • Publisert:20.01.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 6

19. januar

Bonjour♥ Sitter å øver til franskprøve, er utroolig kjedelig.. Skulle ønske jeg kunne bruke mer tid på bloggen. Men jeg vil jo aller helst ha bra karakterer. Åhh, hater prøver!- Liker dere fremmedspråk? ♥ Hihi.. Aurevoir!

 • Publisert:19.01.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 4

The Body Shop

Tørr hud? No problem.. Denne kremen fikser det!

Haha, ler litt av meg selv.. Anbefalinger er ikke helt min greie.
Men jeg vet at det er mange fler enn meg som 'sliter' med tørr hud, nå som det er vinter. Spesielt på hendene.. Kremen er fra The Body Shop (ofc!, neida). Dere burde absolutt kjøpe den, den funker utrolig bra!

Yes.. nå skal jeg sette meg med lekser og seinere skal jeg på fotballtrening! Blir digg♥

Gjort i dag?

 • Publisert:18.01.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 7

... fordi matten tar (nesten) hele dagen min

Sorry for at jeg ikke har fått blogget i dag. I morgen skal jeg ta med litt tid til bloggen! Snakkes♥

 • Publisert:17.01.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 1

Lila dress

Var utrolig koselig i dag! Onkelen og tanta mi har så fin leilighet! Sånn som jeg vil ha når jeg flytter alene. :)) Hihi.
Nå som jeg først er igang, så kan jeg jo slenge inn dagens outfit:Kjole -  BIKBOK,  Thigts - H&M, Armbånd - julegave fra Andrea♥ (Btw; navnet på skolen er Lila. - Hvis noen lurte pga. overskriften.. På BIKBOK har de jo navn på kjolene ogsånn..)

Stem på Blogg VS Blogg på bloggen til Frida: HER !!

 • Publisert:16.01.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 5

nattinatt

Er stuptrøtt nå, så vidt jeg klarer å holde øya åpne. Jajja..
Har vært i byen i dag og kjøpt meg masse fint! Og denne helga er broren min på besøk (han bor i Bodø). :)) I morgen skal jeg i dåp til kusina mi. Må stå opp klokka 7, ehh. Såå.......NATTA♥

Ja, dette var noe av det jeg kjøpte. (og foresten outfit for resten av dagen også) Trår til når det er salg på BikBok vettøø♥..

 • Publisert:16.01.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 5

04.01.11

Sorry for dårlig blogging. Jeg må bare komme ordentlig igang først. Sånn er det alltid.

Har vært hos Frida. Vi øver til et prosjekt om Nitrogen! Kan det bli mer kjedelig..? Vi har ikke flere timer på skolen til å øve. Så i morgen så må vi bare jobbejobbejobbe! Åhh, jeg hater fremvisninger foran klassen..

Og nå skal jeg gjøre lekser. Gøy det. ♥

 • Publisert:04.01.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 6

ut på turNå har jeg kommet hjem etter en tur med hele familien. Egentlig synes jeg det er utrolig kjedelig å gå på tur. Men det er veldig deilig å komme hjem igjen etterpå.
Nå tror jeg vi skal spise middag. Har funnet ut at vi kanskje starter på skolen i morgen! Søren oog.

Hvilken dag starter dere på skolen?

 • Publisert:02.01.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 8

Konkurranse på carolinemaria.blogg.no, vinn design!

Heipådere. Jeg trenger et nytt design og nå har akkuratt Caroline Maria startet en konkurranse på bloggen sin hvor mann kan vinne et design, og hun er jo utrolig flink til å lage design. Elsker headerene hennes!
Dere burde melde dere på konkurransen, gå inn på bloggen hennes og se hva du må gjøre. Det er utrolig lett!
Link: carolinemariaHar dere meldt dere på konkurransen? ♥

 • Publisert:01.01.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 5

her er jeg igjen

Jeg lovte å komme tilbake etter nyttår, og det har jeg tenkt til å holde.

Jeg har dessverre vært syk mesteparten av jula, men har heldigvis fått kost meg masse med familien fordeom. Har sittet mye i onepiecen og sett på tv (det er så mange fine filmer som går i jula!), lest blogger og slappa av.
Men nå begynner jeg å bli bedre. Og nå er det 2011, det er egentlig litt sykt å tenke på. Godt nyttår alle sammen! :D Dette ble mye babling. ;-) Her er et bilde fra nyttårsaften i går, synes det ble ganske bra:Skal prøve å få til et nytt design snart. Må skaffe meg header!

Hva har du gjort i jula?
Klem Ylva

 • Publisert:01.01.2011
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 3

jeg har bloggpause

Starter opp bloggen igjen etter nyttår. Trenger en pause. ♥ Da snakkes vi!
_weheartit

GOD JUL! :)) - Ylva E.

øver til tentamen

I dag våknet jeg av hodet mitt som dunka (trodde jeg), men så viste det seg at det var snekkerne.. Følte meg nemlig ikke bra. Skal ikke gå noe mer innpå det.
Det blir fortsatt lite blogging i dagene fremover, I think.
Nå skal jeg kose meg med matteboka. Tentamen i morgen vettø.. hmmft.C you l8er, o.o♥

jeg vant julekalenderen for 3. desember på ericar.blogg.no

Ja, det gjorde jeg faktisk. Haha! Det er gøy å vinne, uansett om det er premie eller ikke synes jeg. :) Pleier ikke å vinne så mange konkurranser egentlig, men har faktisk vunnet to på Erica sin blogg. ♥Hihh, bildet var litt lol.

Da er det helg folkens! Me like! ♥ Hade.

ghd! | så godt, så enkelt!

- Jeg har kjøpt The deluxe Midnight Collection, ghd Gold Classic Styler!
Kjøpte den i Gøteborg, den kosta 1999 kr og så fikk jeg den omtrent 220 kr billigere siden jeg kjøpte den i Sverige. Det er julegave fra mamma og pappa så jeg får ikke bruke den før på julaften... Nå vet jeg hvertfall at jeg får noe jeg ønsker meg. :D
- Julegrøt er jul det.


Jeg bruker ikke alltid kanel, men (brunt)sukker må til. Se, her konser vi dere:Haha! Også spiser jeg Fjordland. xo Det var godt da!- Ylva

 • Publisert:03.12.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 5

jewelry and shells

Trengte virkelig en pause fra alle leksene.. Derfor blogger jeg selvom jeg egentlig ikke har tid. Men hallo? Det er ikke noe gøy å sitte alene på rommet og være usosial, og pugge i flere timer til man er helt ør i hue..?
I morgen blir det engelsk framføring. Ønsk meg lykke til a. ♥Hva synes dere om de to øverste bildene? Burde jeg fortsette å ta bilder innimellom? BLOGGES DA! :D

snart desember

Heii. Det er helt utrolig at vi begynner med julekalender, og at det er første desember allerde på onsdag! Happy, happy!
På skolen i dag satt Frida, Tonje Andrea og jeg i nesten 5 timer og holdt på med layouten til en skoleavis klassen har holdt på med. Heldigvis ble vi ferdige, det er morsomt å se det ferdige resultatet, ble faktisk ganske bra.

Når jeg hadde kommet et stykke på vei hjem fra skolen i dag, "oppdaget" jeg at jeg hadde glemt mattebøkene i hylla. Stupid! Måtte løpe tilbake, men da var selvfølgelig alle dørene låst og jeg kom meg ikke inn på skolen. Får ikke gjort matteleksa, og det er faktisk ikke noe kult at all. For da hoper det seg opp, og jeg får ikke hengt med på det de andre gjør. Haha. Nøørd. Neida, joda. Hadee.

 • Publisert:29.11.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 4

den første adventsdagen

Har så lyst til å si god jul, men det er kanskje litt tidlig enda.
Det har snødd sykt mye i kveld, elsker det virkelig. Jeg føler ikke at jula er på ordentlig liksom, om det ikke er snø ute. Så da håper jeg at det snør på julaften!

Vi har pynta til advent hjemme i dag. Jeg har fått rydda rommet også - stolt..

- Ylva E.

 • Publisert:28.11.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 3

Da er jeg hjemme

Hallo! ♥
Hjemme fra Gøteborg nå. Har hatt en awesooome tur! Jeg har bare vært borte i tre dager, men har fått gjort og opplevd kjempemasse. Byen er så utrolig fin! Vil tilbake.. ♥

Har ikke blitt mye tid til bilder, med har fått tatt noen. :) Dagene mine i Gøteborg.

Torsdag, shopping-dag:- Trengte litt mat, så vi stoppa på en liten, søt cafe.- Etter det så shoppa jeg enda mer, enda mer, også litt til.
Fredagen, "jul på liseberg", utrolig koselig julemarked... + litt til.

Is-show på Liseberg, var egentlig veldig morsomt å se på. Alle var utrolig flinke på skøyter!

- Kom i sykt julestemning!
Lørdagen (i dag), enda mer shopping (-vi dro til et sted som heter Haga), og togtur hjem igjen.

Spiste på en Ben & Jerry's- cafe, isen var goood.. nam!- Trøtt på toget..

 • Publisert:27.11.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 4

byebye

Jeg drar til Sverige i helga! Blir ikke noe blogging fra i morgen av, med mindre jeg finner en pc og internett i Gøteborg.. Nå må jeg legge meg! Skal stå opp klokka seks i morgen. :s
Har vært hos frisøren i dag, jeg har "utrolig" kort hår nå.. Haha!
Vi blogges! ♥

 • Publisert:24.11.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 5

Frida og YlvaHallo! Frida sover her i natt. :) Hihi. Vi  har spist brownies, og sett på film, vært på pcn, gjort lekser..
Og nå tror jeg hun sovna, lol. Vi har sittet å prata en stund. Men nå begynner øynene å gli igjen.
Viktig med søvn vettu! Yes, da snakkes vi.
Liker dere å ha venninner på overnatting? Hva synes dere om bloggen til Frida? (fozz.blogg.no)

Melding til Andrea: DU MÅ BLI FRISK! GOD BEDRING BESTI, I LOVE YOU. ♥
- Ylva

 • Publisert:23.11.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 6

matteprøve

Trøøøtt. Det har allerede begynt å bli mørkt ute. Jajja, heldigvis er det snø ute. Da blir det jo litt lysere. :))
Nå skal jeg pugge til matteprøve. Prosent og promille, hard stuff!

Skal foresten til frisøren på onsdag.. ♥ Nå må jeg å i meg noe mat. Byebye!
(Omg, boring innlegg x1000000000)

 • Publisert:22.11.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 2

Hva har du gjort i helga?

Nå er helga over..

Fredag; så jeg på kino (Harry Potter) med Andrea og Frida, kuseliig!
Lørdag; var jeg på konsert og storesøster kom på "besøk" fra Oslo. :))
Søndag, i dag; jeg skulle egentlig på messe i Lillestrøm, men forsov meg.. Vi skulle liksom dra klokka ti. Haha!

Har hvertfall spist potetgull i helga. Maarud vettø. Hva har du gjort i helga?
Åh, jeg gleder meg til neste helg! ♥ ♥ ♥ Klem Ylva.

 • Publisert:21.11.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 1

gleder meg sykt :DD

I dag skal jeg på kino å se Harry Potter og Dødstalismanene. Skal dra sammen med bestisene. Gleder meg hvertfall utruulig. ♥  På skolen i dag hadde vi en helt gørr skriveoppgave, vi skulle skrive om vår lidenskap.. Men heldigvis er det helg nå, så jeg skal prøve å tenke minst mulig på skole. hihi, lovee it!
Håper alle har en awesoome fredag! Så blogges vi. ♥

Klem Ylva♥

 • Publisert:19.11.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 5

i full sving på kjøkkenet

I dag har jeg bakt skolebrød! Nomnom♥ Trengte litt hjelp med bakingen da selvfølelig. Jeg er en elendig baker. Haha! Men det beste er virkelig å spise dem!♥


De ble faktisk kjempegode!

tihi

Håper alle har hatt en fin tirsdag. Det har hvertfall jeg! Åh, Greys Anatomy går på tv2 nå, har helt glemt det! Jeg må stikke.
- Liker dere skoleboller/skolebrød?

Ylva E. ♥

 • Publisert:16.11.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 8

15/11-10

Hellu folkens!
I dag måtte jeg hive meg ut i en musikkprøve, og en engelskprøve. 0 forberedelser. Kom meg overaskende nok, bra gjennom begge. *smiil*

Gleder meg til en normal dag på skolen i morgen. Er lei av prøver..
Klem fra meg, liten trøtt og tørr rosin, som ikke fikk sove i går kveld. Detta liker vi..
♥♥♥

 • Publisert:15.11.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 6

Svarene på spørrerundenFikk dessverre ikke svart på alle spørsmålene. ♥ - Ylva E.

 • Publisert:13.11.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 6

overnatting

Fra i går til i dag overnatta Andrea og Frida ho meg! (Koseliig) Vi så på Harry Potter og Halvblodsprinsen. (Tror jeg) Som alltid så hadde vi det veldig gøy, lo, var hypre, spiste ostepopp, potetgull, pizza! namnam♥.. Vi la oss til å sove klokka 3. (!) Girls just wanna have fun! Neida. Haha!


Thumbs up!

Jentene mineee♥ Hva er det dere holder på med?

Awww, sjønnas!

Søte Frida med Andrea sin speilrefleks.

Kopiert fra Andrea sin blogg. (ait.blogg.no)


Tatt fra Andrea sin blogg dette og! - Pizza, yummi!

Bloggen til Andrea: http://www.ait.blogg.no
Liker du å natte med bestisen/bestisene din/dine? - Ylva E. ♥

 • Publisert:12.11.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 3

hvem synes du?

Jeg er veldig usikker på hvem jeg liker best. Rihanna eller Lady Gaga. Begge to er utolig kule, flinke, og ikkeminst utrolig dyktige artister! De er veldig selvsikre, tør å stå for sine egne meninger og gjør sin helt egen greie. Jeg tipper at utrolig mange jenter verden over har disse to som sine forbilder. Lady Gaga har kanskje den sykeste stilen, men allikevel tror jeg kanskje jeg liker Rihanna litt bedre. Legger hvertfall til et par åter og bilder av de begge.

Rihanna - Only GirlFor en stund siden, så farga Rihanna håret helt rødt! Synes egentlig hun kledde det litt, jeg. Haha. Hun er ganske crazy! ♥ La du foresten merke til at starten på sangen, bruker x-factor når deltakerne går av scenen? Digger sangen og musikkvideoen. Bare sjekk på youtube!

Lady Gaga - Monster
Jeg husker de eksteme skoene, outfitene/kjolene hennes, og et gule håret. :s (Den gule hårfargen falt ikke så bra i smak hos meg.) Men jeg uansett, Lady Gaga er dritkul! Liker foresten looken hennes på dette bildet. ♥

Så da er spørsmålet mitt: Hvem liker du best, Rihanna eller Lady Gaga?

-
Ylva E. ♥

 • Publisert:10.11.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 8

Laang helg

Vi har fri fra i dag til mandag! Lovelove it! (Y)I dag har jeg holdt meg mest inne. Men måtte ta en liten tur ut, for å se og tråkke og ta på snøen som har lagt seg i natt! Fikk utrolig julestemning av å våkne til snøen som dalte ned uttafor vinduet! Åhh, gleder meg til juula!
Flere som har fri fra i dag til mandag? Eksta lang helg!

Nå skal jeg lakke neglene, og se på tv! - Ylva E.

 • Publisert:10.11.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 3

I love bik bok

Uii, det var forskjellig lys. :o Jajj. Jeg har spist havregryn med melk. Det er kjempesunt, og godt en gang i blant! Men ikke spis det hver dag, det blir kjedeliiig. - havregrøt er litt bedre da♥

Liten dårlig outfit: Genser og Bukse fra Bik Bok, singlet fra Gina Tricot. Sokker ?? Men lenge leve mønstrete og fargerike sokker! hihi♥

Nå skal jeg lese naturfaglekse. Det er trening senere i dag. Gleder meg! ♥
- Ylva E.

 • Publisert:09.11.2010
 • Kategori: Forsiden.
 • Kommentarer: 5
hits